商品詳細
内容量 |
99g |
原材料名 |
【具材】スパゲッティ(国内製造)、赤ピーマン、椎茸、乾燥しめじ、乾燥えのき、唐辛子、ローレル、(一部に小麦を含む)【調味塩】梅肉(食塩、梅、しそ梅酢)(国内製造)、梅のお塩(食塩、岩塩、赤しそ、梅肉、しそ梅酢) |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
栄養成分(100gあたり) |
熱量:352Kcal たんぱく質:14.8g 脂質:1.8g 炭水化物:69.1g 食塩相当量:2g |
商品サイズ(mm) |
150X100X50 |
JANコード |
4943603042380 |
商品概要
ーワンパンで楽々 フライパンでつくるー
1.フライパンにパスタキット(パスタ、具、塩、オイル)をいれ、水250mlを入れ加熱スタート!
2.沸騰したら時々かき混ぜて5分茹でる。
3.水分を飛ばしたら出来上がり。
ーレンジでもちもち!レンチンパスター
1.耐熱容器にパスタキット(パスタ、具、塩、オイル)、水230mlを入れる。
2.電子レンジ600W600W8分 (500W10分)加熱!
3.よく混ぜてできあがり!
[Ingredients]
Spaghetti, red bell pepper, shiitake mushrooms, dried shimeji mushrooms, dried enoki mushrooms, red pepper, bay leaf, (contains wheat in some ingredients) 【Seasoning Salt】Ume plum (salt, plum, perilla plum vinegar) (domestically produced), plum salt (salt, rock salt, red shiso, plum, perilla plum vinegar)
1. Place the pasta kit and 250ml of water in a frying pan or pot. 2.Bring to a boil and heat for 5 minutes, stirring occasionally. 3.Once the water is absorbed, it’s ready to serve!