商品詳細
内容量 |
21g |
原材料名 |
唐辛子(中国産)、オニオン、ガーリック、スターアニス、クローブ、山椒、ローレル、レモングラス |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
商品サイズ(mm) |
65X65X115 |
注意事項 |
醤油とお酢を加えたら冷蔵庫に保存し早めにお召し上がりください。
キャップをしても液体がこぼれることがあるので横にしないでください。 |
JANコード |
4943603041178 |
商品概要
唐辛子やガーリック、オニオン、山椒、スターアニス、クローブ、レモングラスなどが入っています。醤油とお酢を加えて作る自家製餃子のたれの素です。スターアニスや山椒香る本格的な中華風味の辛だれは餃子はもちろん、焼売やチヂミ、豚しゃぶ、野菜にかけて中華ピクルス風に、冷やし中華・坦々麺の味変えなど幅広くお使いいただけます。
[Ingredients]
Red chili pepper , Onion, Garlic, Star anise, Clove, Sichuan pepper, Bay leaf, Lemongrass
This is a seasoning base for homemade gyoza sauce made by adding soy sauce and vinegar. The spicy sauce, infused with the aroma of star anise and Sichuan pepper, offers an authentic Chinese flavor. It’s perfect not only for gyoza but also for dishes like shumai (steamed dumplings), chijimi (Korean pancake), pork shabu-shabu, and as a dressing for vegetables with a Chinese pickled flavor. It can also be used to add variety to cold Chinese noodles or tantanmen (spicy sesame noodle soup).