商品詳細
内容量 |
21g |
原材料名 |
オニオン(アメリカ産)、ガーリック、ホタテ干貝柱、昆布、唐辛子、クローブ、山椒、ローレル |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
商品サイズ(mm) |
65X65X115 |
注意事項 |
醤油とお酢を加えたら冷蔵庫に保存し早めにお召し上がりください。
キャップをしても液体がこぼれることがあるので横にしないでください。 |
JANコード |
4943603041161 |
商品概要
帆立貝柱や昆布、ローレル、ガーリック、山椒、クローブ、などが入っています。醤油とお酢を加えて作る自家製餃子のたれの素です。帆立と昆布の旨みが本格的な中華風味の旨だれは餃子はもちろん、チヂミや野菜炒め、焼豚・角煮の隠し味、炒飯・蒸し鶏の味変えなど幅広くお使いいただけます。
[Ingredients]
Onion , Garlic, Dried scallops, Kombu seaweed, Red chili pepper, Clove, Sichuan pepper, Bay leaf.
This is a seasoning base for homemade gyoza sauce made by adding soy sauce and vinegar. The authentic Chinese-style flavor, enhanced by the umami of scallops and kombu, is perfect not only for gyoza but also for dishes like chijimi (Korean pancake), stir-fried vegetables, and as a secret ingredient for yakibuta (grilled pork) or kakuni (braised pork belly). It’s versatile and can be used for fried rice, as well as to season steamed chicken, offering a wide range of flavors.