長谷川醸造 小梅干し 昆布漬/Pickled Small plums and Kombu

長谷川醸造 小梅干し 昆布漬/Pickled Small plums and Kombu
長谷川醸造 小梅干し 昆布漬/Pickled Small plums and Kombu

商品詳細

内容量 90g
原材料名 小梅(山梨県)、昆布(北海道)、漬け原材料(天日塩、ブドウ糖果糖液糖、オリゴ糖、しそ液、醸造酢)/調味料(アミノ酸等)、酸味料、野菜色素、(一部に小麦を含む)
保存方法 直射日光を避け常温保存
賞味期限 12ヶ月
栄養成分(100gあたり) 熱量:74Kcal たんぱく質:2.3g 脂質:0.3g 炭水化物:15.5g 食塩相当量:10.9g
商品サイズ(mm) 90x55x80
注意事項 直射日光を避け、冷暗所で保存して下さい。
JANコード 4977009993014

商品概要

完熟した、山梨県産の甲州小梅を塩漬け後、昔ながらの天日干しを行い、樽で3ケ月以上寝かせてから、昆布液に漬け込みました。昆布のうま味が、梅の酸味を和らげ食べやすい。甘すぎずご飯によく合う味に仕上がっています。

[Ingredients]
Small plums (from Yamanashi Prefecture), kelp (from Hokkaido), pickling ingredients (sun-dried salt, grape glucose-fructose liquid sugar, oligosaccharides, perilla liquid, brewed vinegar), seasoning (amino acids, etc.), acidity regulator, vegetable pigment. (Contains wheat in part).

The fully ripened Koshu plums from Yamanashi Prefecture were salt-pickled, traditionally sun-dried, then aged in barrels for over three months before being soaked in kelp liquid.

カテゴリー:うめ, 季節品

販売価格¥810(税込)

数量

在庫在庫有り

カテゴリー:うめ, 季節品