商品詳細
内容量 |
90g |
原材料名 |
小梅(山梨県)、しそ(国産)、漬け原材料(天日塩、醸造酢) |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
栄養成分(100gあたり) |
熱量:53Kcal たんぱく質:1.2g 脂質:3.2g 炭水化物:4.9g 食塩相当量:15.2g |
商品サイズ(mm) |
50x50x125 |
注意事項 |
直射日光を避け、冷暗所で保存して下さい。 |
JANコード |
4977009993021 |
商品概要
漬液は、ご飯を炊くときに少量入れると梅ご飯になります(日持ちも向上)。麺類のつけ汁に加えると、さっぱり梅風味になります。
[Ingredients]
Small plums (from Yamanashi Prefecture), perilla leaves (domestically produced), pickling ingredients (sun-dried salt, brewed vinegar).
The pickling liquid, when added in small amounts while cooking rice, turns it into plum rice.