商品詳細
| 内容量 | 90g | 
| 原材料名 | 小梅(山梨県)、しそ(国産)、漬け原材料(天日塩、醸造酢) | 
| 保存方法 | 直射日光を避け常温保存 | 
| 賞味期限 | 12ヶ月 | 
| 栄養成分(100gあたり) | 熱量:53Kcal たんぱく質:1.2g 脂質:3.2g 炭水化物:4.9g 食塩相当量:15.2g | 
| 商品サイズ(mm) | 90x55x80 | 
| 注意事項 | 直射日光を避け、冷暗所で保存して下さい。 | 
| JANコード | 4977009993007 | 
商品概要
昔ながらの味付きではない、酸っぱい小梅干し。通常、昔ながらの梅干しは24%の塩分がありますが、食酢を5%使うことにより、9%減塩し、塩分を15%に調整しています。一口サイズで食べやすく上品な味わい。
[Ingredients]
Small plums (from Yamanashi Prefecture), perilla leaves (domestically produced), pickling ingredients (sun-dried salt, brewed vinegar).
Sour plum pickles. Traditional umeboshi typically contain 24% salt, but by using 5% vinegar, we have reduced the salt content by 9% to adjust it to 15%. They are bite-sized and easy to eat with an elegant flavor.