商品詳細
内容量 |
90g |
原材料名 |
小梅(山梨県)、しそ(国産)、漬け原材料(天日塩、醸造酢) |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
栄養成分(100gあたり) |
熱量:53Kcal たんぱく質:1.2g 脂質:3.2g 炭水化物:4.9g 食塩相当量:15.2g |
商品サイズ(mm) |
90x55x80 |
注意事項 |
直射日光を避け、冷暗所で保存して下さい。 |
JANコード |
4977009993007 |
商品概要
昔ながらの味付きではない、酸っぱい小梅干し。通常、昔ながらの梅干しは24%の塩分がありますが、食酢を5%使うことにより、9%減塩し、塩分を15%に調整しています。一口サイズで食べやすく上品な味わい。
[Ingredients]
Small plums (from Yamanashi Prefecture), perilla leaves (domestically produced), pickling ingredients (sun-dried salt, brewed vinegar).
Sour plum pickles. Traditional umeboshi typically contain 24% salt, but by using 5% vinegar, we have reduced the salt content by 9% to adjust it to 15%. They are bite-sized and easy to eat with an elegant flavor.