商品詳細
内容量 |
90g |
原材料名 |
小梅(山梨県)、昆布(北海道)、漬け原材料(天日塩、ブドウ糖果糖液糖、オリゴ糖、しそ液、醸造酢)/調味料(アミノ酸等)、酸味料、野菜色素、(一部に小麦を含む) |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
栄養成分(100gあたり) |
熱量:74Kcal たんぱく質:2.3g 脂質:0.3g 炭水化物:15.5g 食塩相当量:10.9g |
商品サイズ(mm) |
90x55x80 |
注意事項 |
直射日光を避け、冷暗所で保存して下さい。 |
JANコード |
4977009993014 |
商品概要
完熟した、山梨県産の甲州小梅を塩漬け後、昔ながらの天日干しを行い、樽で3ケ月以上寝かせてから、昆布液に漬け込みました。昆布のうま味が、梅の酸味を和らげ食べやすい。甘すぎずご飯によく合う味に仕上がっています。
[Ingredients]
Small plums (from Yamanashi Prefecture), kelp (from Hokkaido), pickling ingredients (sun-dried salt, grape glucose-fructose liquid sugar, oligosaccharides, perilla liquid, brewed vinegar), seasoning (amino acids, etc.), acidity regulator, vegetable pigment. (Contains wheat in part).
The fully ripened Koshu plums from Yamanashi Prefecture were salt-pickled, traditionally sun-dried, then aged in barrels for over three months before being soaked in kelp liquid.