さくらのにゅうめん/Sakura Nyumen (Thin Noodle)

さくらのにゅうめん/Sakura Nyumen (Thin Noodle)
さくらのにゅうめん/Sakura Nyumen (Thin Noodle)
SOLD OUT

商品詳細

内容量 161g
原材料名 素麺(小麦粉、食塩、小麦タンパク、桜花粉末、卵白)(国内製造)、椎茸、さくら塩(食塩、桜の花、桜葉、ゆず、しそ梅酢)、和風だし〔糖類(乳糖、砂糖)、食塩、風味原料(かつおぶし粉末、さば節粉末、昆布エキス、焼トビウオ(あご)粉末、いわしぶし粉末、煮干いわし粉末、昆布粉末、椎茸エキス)、酵母エキス、粉末醤油〕、昆布、乾燥桜花(桜花、食塩、梅酢)(一部に小麦・卵・乳を含む)/ベニコウジ色素
保存方法 直射日光を避け常温保存
賞味期限 12ヶ月
栄養成分(100gあたり) 熱量:343Kcal たんぱく質:13.3g 脂質:1.5g 炭水化物:69.1g 食塩相当量:5.9g
商品サイズ(mm) 100X240X30
JANコード 4943603042397

商品概要

桜の葉を練りこんだピンク色の桜麺に椎茸と昆布、桜の花、和風出汁がにゅうめんのセットです。椎茸と昆布の出汁に桜の香りがフワッと漂い春の訪れを感じます。お年賀やお祝い事にも。

[Ingredients]
Somen (wheat flour, salt, wheat protein, cherry blossom powder, egg white), shiitake mushrooms, sakura salt (salt, cherry blossom petals, sakura leaves, yuzu, perilla plum vinegar), Japanese-style broth [sugars (lactose, sugar), salt, flavorings (bonito powder, mackerel powder, kelp extract, grilled flying fish (agodashi) powder, sardine powder, dried sardine powder, kelp powder, shiitake mushroom extract), yeast extract, powdered soy sauce], kelp, dried cherry blossoms (cherry blossoms, salt, plum vinegar) , beni koji colorant.

This set includes pink sakura noodles kneaded with sakura leaves, along with shiitake mushrooms, kelp, cherry blossoms, and Japanese-style broth for the udon noodles.

カテゴリー:さくら・うめ

販売価格¥1,026(税込)

在庫売り切れ

SOLD OUT

カテゴリー:さくら・うめ