商品詳細
内容量 |
47g |
原材料名 |
砂糖(国内製造)、乾燥りんご、桜葉カット(桜葉、食塩)、乾燥桜花(桜花、食塩、梅酢)、ハイビスカス、レモングラス/ミョウバン |
保存方法 |
直射日光を避け常温保存 |
賞味期限 |
12ヶ月 |
栄養成分(100gあたり) |
熱量:369Kcal たんぱく質:1.1g 脂質:0.2g 炭水化物:90.8g 食塩相当量:3.2g |
商品サイズ(mm) |
70X70X230 |
JANコード |
4943603021446 |
商品概要
乾燥桜花とハーブ、桜の葉が入ったサングリアの素。ワインを注ぎ入れ数時間置くと桜の香りがふわっと春を呼ぶサングリアが出来上がります。是非白ワインで作って色の変化をお楽しみください
[Ingredients]
Sugar, dried apples, chopped cherry blossom leaves (cherry blossom leaves, salt), dried cherry blossoms petals (cherry blossoms petals, salt, plum vinegar), hibiscus, lemongrass / potassium alum.
Pour wine and let it sit for a few hours, and you’ll have a Sangria that brings a gentle hint of spring with its cherry blossom aroma. Be sure to try making it with white wine and enjoy the color transformation!